Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι για την εταιρεία μας ένα πολύ σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζεται ως μέγιστη προτεραιότητα. Συγκεκριμένα τηρούμε αυστηρά τον νέο κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR 2016/679.) και αντιμετωπίζουμε τη νομική προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ως θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα.

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται αποκλειστικά στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με την εταιρία Mara made in Greece και της επικοινωνίας μας μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας. Συγκεκριμένα την τιμολόγηση, την διευκόλυνση των παραδόσεων και γενικότερα την σωστή ολοκλήρωση των παραγγελιών σας και την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας.

Επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μόνο με την συγκατάθεσή σας, που ορίζεται με την εγγραφή σας στο newsletter του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία συλλέγονται κατά την παραγγελία σας, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας, της εταιρίας Mara made in Greece είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των παραπάνω υπηρεσιών και χρησιμοποιούνται υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσης/συναίνεσής σας, η οποία ορίζεται με την αποστολή τους στην εταιρίας μας.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι διαδικασίες συλλογής και αξιοποίησης δεδομένων που ακολουθούμε διέπονται από πλήρη διαφάνεια, ώστε να είστε ενημερωμένοι σε όλα τα στάδια για τις διαδικασίες. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα όποια στιγμή εσείς επιθυμείτε καθώς και να αιτηθείτε την άμεση διαγραφή τους, αλλά και τη διαγραφή σας ως εγγεγραμμένοι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος Mara made in Greece.  Δικαιούστε επίσης να ασκήσετε όλα τα δικαιώματά των άρθρων 11-13 του ν. 2472/1997.

Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία σας διατηρούνται από την Εταιρία μόνον για όσο χρόνο είστε εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος  Mara made in Greece ή για όσο χρόνο εκτελούνται συναλλαγές σας μαζί μας και διαγράφονται αμέσως μόλις διαγραφείτε από χρήστης ή ολοκληρωθεί η διαδικασία της συναλλαγής.

Επίσης κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο Mara made in Greece αξιοποιούμε το ιστορικό αναζήτησης (cookies)  για να διευκολύνουμε την περιήγησή σας και να σας κάνουμε εξατομικευμένες προτάσεις. Μπορείτε να καθορίσετε το εάν θα συλλέγεται το ιστορικό αναζήτησής σας μέσω της ρύθμισης προστασίας προσωπικών δεδομένων των Windows.
Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας.

 

✦ Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν:

 

  • τα δεδομένα εκείνα που αφορούν στην εκτέλεση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας που διενεργούνται από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς οι οποίοι ακολουθούν όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες ασφαλείας.
  • τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (όπως μεταφορά) από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες.

 

Το σύνολο των δεδομένων σας προστατεύεται και διαχειρίζεται σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και συγκεκριμένα του ν.2472/1997.
Η εταιρεία μας ακολουθεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που θεσπίζονται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη νομοθεσία τα στοιχεία που αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης φυλάσσονται από την εταιρεία μας αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς. Τα στοιχεία αυτά δεν είναι δυνατόν να γνωστοποιηθούν σε τρίτους,  με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Τα δεδομένα, τα στοιχεία και οι συναλλαγές σας διέπονται από τις αρχές του απορρήτου των επικοινωνιών (ηλεκτρονικών και μη) και των εμπορικών συναλλαγών και λαμβάνονται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου αυτών κατά την διαβίβαση ή/και εκτέλεση των συναλλαγών.

Ο χρήστης/καταναλωτής/ επισκέπτης/μέλος του Mara made in Greece θα πρέπει και αυτός να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους (έστω και από αμέλειά του) ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων του σε τρίτους. Επίσης συνιστάται η αλλαγή του κωδικού χρήστη (password) ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η εταιρεία επιφυλάσσεται για κάθε τυχόν ζημία της από υπαίτια παραβίαση των ανωτέρω υποχρεώσεων του χρήστη / καταναλωτή/ επισκέπτη/ μέλος του Mara made in Greece.

Τέλος, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας αποδέχεστε την αποστολή αυτοματοποιημένων ή προσωποποιημένων μηνυμάτων στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο σταθερό ή στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε γνωστοποιήσει και εφόσον κριθεί απαραίτητο η τηλεφωνική επικοινωνία την εταιρεία μας στα τηλέφωνα που έχετε δηλώσει.