ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΑ

Η Μάρα Μυλωνοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ήταν  καλλιτεχνική και  ανήσυχη προσωπικότητα που πειραματιζόταν με χρώματα, σχήματα και υφάσματα, κάτι που συνεχίζει και σήμερα καθώς δεν αρκείται στο κλασσικό και το προφανές.  Ψάχνει συνέχεια αφορμές για διαφορετικά «ταξίδια» πάντα με τη δημιουργικότητα ως κοινό παρονομαστή.

Η Μάρα μεγάλωσε σε αστικό περιβάλλον, όπου στην οικογένεια τα καλλιτεχνικά θεωρούνταν χόμπι και όχι πανεπιστιμιακές σπουδές. Παρόλο ότι ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Marketing, ήταν κάτι που δεν αποτέλεσε ποτέ επαγγελματική ενασχόληση μιας και από τότε που θυμόταν τον εαυτό της λάτρευε ό,τι είχε σχέση με τη μόδα. Τα βιβλία που αφορούσαν στη μόδα και όλα τα γυναικεία περιοδικά του είδους ήταν οι αχώριστοι σύντροφοί της.

Μία συγκυρία την φέρνει στο κατώφλι της ιδιωτικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα στον Antenna , όπου της δίνεται η ευκαιρία αν και αυτοδίδακτη,να εργαστεί ως ενδυματολόγος. Αυτή ήταν η αρχή μιας πολύχρονης και πολύ επιτυχημένης καριέρας στον χώρο της τηλεόρασης, όπου επιμελήθηκε τα κοστούμια για πολλά γνωστά σήριαλ, τηλεοπτικά show, και video clip στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Επίσης σχεδίασε τα κοστούμια για θεατρικά έργα, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε σαν στυλίστρια με τον λαμπερό κόσμο των περιοδικών μόδας, με τις φωτογραφίσεις να ακολουθούν η μία την άλλη. Το 2000 ξεκίνησε τη συνεργασία της με την ελληνική έκδοση του διεθνούς γυναικείου περιοδικού μόδας  L’ Officiel ,ως Fashion Advertising Manager, όπου είχε την τιμή και τη χαρά να γνωρίσει διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο της μόδας. Στη συνέχεια υπήρξε Σύμβουλος Media και Διαφήμισης  σε γνωστές ελληνικές εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις ρούχων.

Το πάθος της για τη δημιουργία και η μεγάλη εμπειρία στο χώρο της μόδας, την οδήγησαν σε ένα προσωπικό επαγγελματικό άλμα.  Την ενασχόλησή της με το κόσμημα.  Η υλοποίηση του εγχειρήματος άρχισε τον Ιανουάριο του 2014, στο στούντιό της όπου αφήνει την έμπνευση να την πλησιάσει, και εφαρμόζει τις ιδέες της με αγάπη και μεράκι, κατακλυσμένη με φως και θετική ενέργεια.

Με βαθιά αγάπη για την Ελλάδα, την Αρχαία Ελληνική Τέχνη, τα ταξίδια που εκείνη ονομάζει “εξερευνήσεις” στα “κρυφά” σημεία της χώρας με την μυρωδιά της αλμύρας και του θυμαριού, την ιστορία, τον κινηματογράφο του Κακογιάννη, του Σμαραγδή του Βούλγαρη, η φωτογραφία, η μουσική του Χατζηδάκη του Θεοδωράκη και του Ξαρχάκου, όλα αναμιγνύονται στις συνθέσεις των κοσμημάτων της. Σχεδιάζει τα κοσμήματα της εστιάζοντας στη θηλυκότητα, το στυλ, τη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Της αρέσουν οι αντιφάσεις των υλικών και συνεχώς ανακαλύπτει κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό, δημιουργώντας κοσμήματα με αποτέλεσμα εξαιρετικής αισθητικής.

 

Ανήσυχη προσωπικότητα, ακούραστη, με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά της θέλει συνεχώς να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να τολμά. Έτσι η μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο του κοσμήματος είναι πλούσια. Συμμετοχή σε εμπορικές και καλλιτεχνικές εκθέσεις, επιτυχημένες συνεργασίες στο εξωτερικό, συμμετοχή σε ξένες πλατφόρμες είναι κάποια από τα επιτεύγματα των τελευταίων 7 χρόνων. Ο τωρινός της στόχος για τον οποίο δουλεύει σκληρά είναι να διευρύνει την συλλογή της και με άλλα προϊόντα με κύριο άξονα την Ελλάδα και τις παραδοσιακές τεχνικές κάτω από ένα νέο πρίσμα.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

CPM MOSCOW

 

 

cpm moscow

frozen luxury first

frozen luxury bull

frozen luxury white

ATHENS FASHION TRADE SHOW-METROPOLITAN EXPO

athens fashion summer

athens fashion winter

          ANDYDOTE FASHION FAIR – ΑΘΗΝΑΙΔΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

 

andydote summer

andydote winter

CYPRUS OFFICIAL LAUNCH

 

cyprus launch

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ SHOWROOM

 

AGENCY SHOWROOM-LOS ANGELES -CALIFORNIA – US

 

international showrooms

blue swan

queen

purple

mambo

SHOWROOM MOSCOW – MILANO – ITALY

 

showroom moscow

fearless coll

fearless necklaces

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΓΚΑΖΙ 

jewel intro

timeless collection

    The Pop Up Project ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ

pop up