ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

Πως κατασκευάζοντια οι δημιουργίες Mara made in Greece;

Όλα τα κοσμήματα Mara made in Greece κατασκευάζονται στο χέρι από  ευγενή υλικά όπως ορείχαλκο , 24κ χρυσό και ημιπολύτιμους λίθους,  Όλα τα υλικά για την εκάστοτε συλλογή επιλέγονται προσεκτικά και με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

✦Όλα τα κοσμήματα μας είναι 100% χωρίς νικέλιο, χωρίς μόλυβδο και δεν προκαλούν αλλεργίες✦

 

Τι σημαίνει η φράση ” με επιχρύσωση από 24κ χρυσό”;

Πέρα απο το γεγονός ότι παίζει ρόλο η Καθαρότητα του χρυσού” όπου γιαυτό χρησιμοποιούμαι 24κ, πρακτικά σημαίνει ότι οι δημιουργίες Mara made in Greece βυθίζονται 3 φορές σε λουτρό χρυσού 24 καρατίων. Κάθε κομμάτι καλύπτεται έτσι, με στρώματα χρυσού διαδικασία που του δίνει λάμψη και αντοχή στον χρόνο.

 

Μπορώ να ζητήσω συσκευασία δώρου;

Όλες οι δημιουργίες της Mara made in Greece φθάνουν σε εσάς σε συσκευασία δώρου. Συσκευάζονται προσεκτικά σε οικολογικό κουτί ανάλογα με τις διαστάσεις τους, που μέσα περιέχει πουγκάκι για την καλύτερη προστασία του κοσμήματος σας. Επίσης σας παρέχουμε και σακκούλα δώρου, που αποτελεί μέρος της συσκευασίας μας. Κατόπιν γίνεται ειδικό περιτύλιγμα για την ασφαλή μεταφορά του πακέτου σας με την συνεργαζόμενη εταιρία courier.

 

Μπορώ να συμπεριλάβω ένα προσωπικό μήνυμα στο δώρο μου;

Βεβαίως. Επικοινωνείστε μαζί μας μέσω της ειδικής φόρμας που βρίσκετε στο πεδίο Επικοινωνία και ζητήστε μας να τοποθετήσουμε ξεχωριστά την απόδειξη. Επίσης συμπεριλάβετε το μήνυμα που επιθυμείτε να γράψουμε στον παραλήπτη.

 

Τι γίνεται αν το κόσμημα μου φτάσει σε εμένα κατεστραμμένο;

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών στο customerservice@maramadeingreece.com  
έχοντας συμπληρώσει την ειδική φόρμα που θα βρείτε μέσα στο πακέτο σας, περιλαμβάνοντας και μία φωτογραφία του κοσμήματος ώστε να διαπιστώσουμε το πρόβλημα.

Σημείωση: Εάν έχετε χάσει την φόρμα Αλλαγής/Επιστροφής μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.

 

Σε πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να αλλάξω ή να επιστρέψω ένα προιόν;

Έχετε το νόμιμο δικαίωμα της  αλλαγής/επιστροφής, εντός  14 εργάσημων ημερών, από την παραλαβή του πακέτου σας για να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας.

✦ Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας Επιστροφές Αλλαγές Επισκευές

 

Ποιά είναι η διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος;

Αρχικά συμπληρώνετε και αποστελετε την ειδική φόρμα Επιστροφής/Αλλαγής στην ηλεκτρονική διεύθυνση customerservice@maramadeingreece.com

Κατόπιν ακολουθεί η Διαδικασία παραλλαβής της επιστοφής σας και η Διαδικασία Αποδοχής Αιτήματος,  Επιστροφής  Χρημάτων και Αποστολής του Προϊόντος.

 

Μπορώ να επισκευάσω το κόσμημα μου αν προκύψει κάποιο πρόβλημα; 

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών στο
customerservice@maramadeingreece.com
έχοντας συμπληρώσει την ειδική φόρμα που θα βρείτε μέσα στο πακέτο σας, περιλαμβάνοντας και μία φωτογραφία του κοσμήματος ώστε να διαπιστώσουμε το πρόβλημα.

Προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία επισκευής για ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς με την προσκόμιση της απόδειξης . Αν πρόκειται για δώρο θα προσκομίσετε την ειδική κάρτα που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία σας.

Αυτή η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν υπό την προϋπόθεση ότι έχουν τηρηθεί οι οδηγίες συντήρησης και η φθορά του κοσμήματος συνδέεται με τη φυσική φθορά του προϊόντος.

Μετά από την περίοδο εγγύησης, η συγκεκριμένη υπηρεσία  παρέχεται επί πληρωμή. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε γραπτώς για το πρόβλημα και το κόστος  πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Αν χρειάζετε  διευκρινήσεις ή περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα που βρίσκεται στο πεδίο Επικοινωνία ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση customerservice@maramadeingreece.com

 

Πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές στο Mara made in Greece;

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μας οι συναλλαγές είναι εξαιρετικά ασφαλείς. Υπάρχει σύστημα κρυπτογράφισης SSL για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και των δεδομένων πληρωμής.

Επιπλέον η εταιρία Mara made in Greece δεσμεύεται ότι δεν θα διατηρήσει τα τα τραπεζικά σας στοιχεία και ότι αυτά διαχειρίζονται αποκλειστικά από το ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας ή του Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος μέσα από το οποίο γίνεται η συναλλαγή.

 

Γιατί να δημιουργήσω ένα λογαριασμό στο Mara made in Greece;

✦ Η διαδικασία των αγορών σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Mara made in Greece γίνεται ακόμα ποιο απλή γιατί:

✔ Κερδίζετε πολύτιμο χρόνο καθώς τα προσωπικά σας στοιχεία αποθηκεύονται, και δεν χρειάζεται να τα καταχωρήσετε εκ νέου στην επόμενη παραγγελία σας.

 

Ακόμα:

✔ Έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε λίστες επιθυμιών, και να τοποθετήσετε τα προϊόντα απευθείας στο καλάθι σας χωρίς να χρειαστεί να περιηγηθείτε μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα προκειμένου να τα εντοπίσετε.

✔ Θα λαμβάνετε προσφορές που δημιουργούμε ειδικά για εσάς λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τις προτιμήσεις σας.

✔ Το ιστορικό παραγγελιών σας διατηρείται. Έτσι μπορείτε να δείτε τις παραγγελίες σας και να εκτυπώσετε τις αποδείξεις όποια στιγμή το θέλετε.

 

Πως μπορώ να μην λαμβάνω πλέον το Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter);

Σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί στο Ενημερωτικό μας Δελτίο και δεν επιθυμείτε πλέον να το λαμβάνετε, πατήστε τον σύνδεσμο “κατάργησης εγγραφής” που βρίσκεται σε κάθε αποστολή στο κάτω μέρος του Δελτίου.

Αυτή η ενέργεια θα διαγράψει τον λογαριασμό σας που αφορά στην παραλλαβή του Ενημερωτικού μας Δελτίου.

 

Εαν υπάρχει κάποια επιπλέον ερώτηση που δεν συμπεριλάβαμε στην παραπάνω λίστα επικοινωνείστε μαζί μας  μέσα από την φόρμα που βρίσκεται στο πεδίο Επικοινωνία ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση customerservice@maramadeingreece.com προκειμένου να σας απαντήσουμε άμμεσα